leuke-goedkope-kinderkleding-online

Een modieus mini-mensje

Ben je op zoek naar leuke goedkope kinderkleding online, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Hopelijk kunnen wij je hierbij helpen. Gelukkig is er in de wereld van kindermode veel mogelijk, kinderen zijn namelijk vaak niet zo extreem kritisch als wij met onze stijl. Of je nou Name it babykleding koopt of gaat voor de z8 babykleding sale, je hoort de baby er zeker niet over klagen. Maar trends, die zijn er wel degelijk als je een kijkje neemt naar wat er zoal verkocht wordt op het gebied van kinderkleding. Laten we maar eens terugblikken naar het afgelopen jaar, 2021, en alle trends die dat jaar met zich meegebracht heeft.

Voorjaar en zomer

Het jaar begon al goed met een trend die we waarschijnlijk ook dit jaar weer terug kunnen verwachten, het gebruik van veel kleur. In de kinderkleding waren voornamelijk veel aardetinten te zien, zoals mosgroen, bruin, oker of oudroze. Naast aardetinten ook de wat lichtere, meer gebleekte kleuren kwamen tevoorschijn, met daarbij dan wel alle mogelijke bloemenprints, zonnetjes en hartjes die je kan bedenken. Voornamelijk bij de meisjes kleding waren al deze zomerse en vrolijke patroontjes niet te missen.

Duurzaamheid en handgemaakte kinderkleding speelde een grote rol, waardoor er meer een focus gaat naar de unieke kledingstukken. Als je bijvoorbeeld naar de meidenmode kijkt, zie je hier de wat meer ‘preppy’ look, met kniekousen, haarbanden rokjes en kragen. Maar dan gemixt met wat meer vintage achtige items die net afwijken van het standaardbeeld. Voor de jongens was hier ook een variant op, deze werden gekleed als kleine ‘gentleman’ met een colbert en overhemd.

Najaar en winter trends

In de herfst en de winter bleven de warme kleuren met oker en groen in, maar een opvallende kleur die hier erbij toegevoegd werd was de roestkleur. Een bruinrode tint die goed past bij allerlei roze tinten van de meiden, of juist de andere herfstkleuren zoals mosgroen of geel. De standaard herfst en winterkleuren blijven ook erin, aardetinten, blauw en donkere tinten.

Naast een uitgebreide mix van verschillende kleuren en tinten, werden er ook allerlei materialen gemixt. Wolle truien en vesten, maar tegelijkertijd ook breisels die juist zacht zijn en wat meer een luxe uitstraling hebben. Deze mix van materialen zie je dan bijvoorbeeld ook terug in de winterjassen van 2021. Een verschil tussen de baseball jackets, bomberjacks, en reversible jassen. Doordat er steeds meer verschillende materialen gebruikt werden, was er ook een andere verandering merkbaar in de kleding. Zo werd de jeans steeds meer ingeruild voor andere dingen zoals een broek met wat uitflarende pijpen, een rok met bretels. De sweaters met kragen werden ingeruild voor dunnere sweaters met daaronder een coltrui, om hetzelfde effect te geven. Het voordeel van dit in laagjes werken, is dat je de losse kledingstukken ook in de herfst kan dragen, en dan je meer verschillende kleurencombinaties kan maken in de winter. Ondanks al deze mogelijkheden, waren de echte musthaves van de winter de coltrui, de tuinbroek en een rok met bretels.